Infosessie: wegwijs op de VDAB-website

Zoek je hulp of ondersteuning in je zoektocht naar werk? De ACV-bijblijfconsulent staat je bij met raad en daad. Zo organiseert de bijblijfconsulent binnenkort een infosessie waarbij je de VDAB-website met al zijn mogelijkheden leert kennen.
Heb je moeilijkheden om vlot met een computer te werken en wil je daar iets aan doen? De ACV-bijblijfconsulent helpt je graag op weg naar een van de vele initiatiecursussen die het volwassenenonderwijs aanbiedt.
Heb je het werken met de PC in de vingers en wil je alle mogelijkheden van de VDAB-website leren kennen en gebruiken? ACV-Bijblijven organiseert een gratis infosessie waarbij je specifiek de mogelijkheden van de VDAB-website leert kennen. We leren je duidelijk je jobdoelwit en regio afbakenen in het zoeken naar vacatures. We tonen je hoe je snel een opleiding kan terugvinden. We helpen je ook “mail op maat” instellen zodat je voortaan enkel passende vacatures zal doorgemaild krijgen. Weet je nog niet welke nieuwe wending je aan je loopbaan wil geven? Dan maken we je wegwijs in Oriënt, de oriëntatietest van de VDAB, tonen je de beroepenfiches en –filmpjes en leren je hoe je een POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) kan opmaken. Je kunt de VDAB-website ook gebruiken om een CV te maken én je kan er bovendien je eigen CV in opslaan die je desgewenst kan openstellen voor werkgevers.
Je ziet alles eerst op groot scherm geprojecteerd. Daarna kan je aan het werk in de computerklas. Maar snel inschrijven is de boodschap gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen!
Wegwijs op de VDAB-website
Dinsdag 22 december van 9.30 tot 12 uur
ACV zaal Torrepoort, Poel 7, Gent
Info en inschrijven (verplicht) bij Herman Dewettinck
Tel. 09 265 43 92 - E-mail: herman.dewettinck@acv-csc.be