ACV op school

Student scholenwerking
ACV-Enter bouwt al een paar jaar een scholenwerking uit. Bedoeling van die scholenwerking is scholieren en studenten op de goede weg naar de arbeidsmarkt te zetten. Laatstejaars leren op school niet echt wat ze op de arbeidsmarkt kunnen verwachten. En ook de addertjes onder een vakantiejob staan niet in het doorsnee leerprogramma. 
Voor een lesuurtje (of meer) rond (studenten)werken stelt het ACV dan ook graag zijn knowhow ter beschikking. Onze deskundigen zijn naast hun 'kennis-ter-zake' bovendien ook beladen met allerlei interessante ACV-uitgaven rond studentenwerk, de eerste baan, jeugdvakantie, solliciteren,... 
Daarnaast heeft het ACV ook  een schoolverlatersvideo '7 op 7'. In deze 28 minuten durende productie presenteert Jimmy, een would-be reporter, voor de eerste keer een programma: 7 op 7. Daarin helpt hij iemand die iets voor de eerste keer doet. In deze aflevering helpt hij Sofie die op zoek gaat naar een job.
Meer info over de ACV-scholenwerking? Een lesgever 'boeken'?
  • Contacteer Enter: voor aanwezigheid op job-, jobstudenten- en schoolverlatersbeurzen. Of ACV-Enter op je campus of boek een gastles.