www.acv-militanten.be

Het ACV telt meer dan 80.000 militanten die syndicaal actief zijn in hun onderneming, instelling, gemeente of gewest. 
Daarmee vormen zij sleutelfiguren op het werk en in de gemeente.

Ben jij ACV-militant?

Een speciale website (als onderdeel van acv-online) waar ACV-militanten hun vakbondsmosterd kunnen halen. Het ACV verzamelde zoveel mogelijk nuttige, actuele en praktische informatie voor je op één centrale plek: acv-militanten.be

Wat vind je op ACV-militanten.be?

  • De ins en outs van het sociaal overleg. Allereerst in je onderneming, maar je leest ook alles over het overleg op sectoraal, nationaal en Europees niveau.
  • Daarnaast veel aandacht voor de ACV-publicaties. De publicaties voor een breed publiek én de specifieke militantenbrochures staan overzichtelijk bijeen volgens thema. Kom eens grasduinen en download de brochure die je nodig hebt. Of lees de brochure online.
  • Natuurlijk kan je online je lijfblad Vakbeweging consulteren. Met een archief vanaf 2012.
  • In het downloadcenter vind je allerlei materiaal om je vakbondswerk te concretiseren: logo’s, cartoons, e-cards, sjablonen, berekeningsmodules en andere tools. Een rubriek die de komende maanden zeker nog verder uitgebreid zal worden.
  • Ook heel veel aandacht voor een brede waaier aan syndicale thema’s. Een greep: arbeidsorganisatie, diversiteit, duurzaam ondernemen, EFI (economisch-financiële informatie), milieu, mobiliteit, personeelsbeleid, tewerkstelling en opleiding en welzijn op het werk.

Wat moet je er voor doen?

Weinig. Alleen ervoor zorgen dat je geregistreerd bent op deze site. Dan kan je inloggen op het afgesloten militantendeel van deze site. 
  • De militantenwebsite vind je via Ik ben, profiel militanten of, veel gemakkelijker, via www.acv-militanten.be. Zet deze url in je favorieten!

Nog geen ACV-militant, maar  wel interesse?