• ACV Prettige vakantie 2016
 • Tool: bereken wat je onderneming wint

  Lees meer
  ACV tool: bereken wat je onderneming wint
 • Gebruik de berekeningstool

  Lees meer
  ACV-tool: bereken wat het regeringsbeleid je jaarlijks kost
 • Geef je carrière een vliegende start met ACV GO

  Lees meer
  ACV GO jongerenlidmaatschap
 • Jouw website!

  www.acv-militanten.be is the place to be voor onze 80.000 vakbondsafgevaardigden.

  Lees meer
  Militant ACV
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
ACV wil geen Zweedse coalitie 1

De alternatieven: omdat het beter kan

De vakbonden voeren al een tijdje actie tegen de huidige, asociale regeringsmaatregelen. Omdat we een regering willen die kiest voor een rechtvaardige fiscaliteit, voor investeringen, voor meer koopkracht voor gewone mensen, voor leefbaar werk en voor een stevigere sociale zekerheid. 
 • Lees meer over de ACV alternatieven.  
 • En noteer: donderdag 29/09/2016: nationale betoging in gemeenschappelijk front

Regionaal nieuws ACV laat van zich horen

Meer nieuws
Handvest van de werkzoekende
Veel mensen zijn vandaag op zoek naar (ander) werk. Daarbij komen ze niet alleen met potentiële werkgevers in contact, maar ook met de VDAB, de RVA, uitzendbureaus en outplacementkantoren, gespecialiseerde begeleidingsdiensten voor werkzoekende jongeren of personen met een arbeidshandicap ...
Het is belangrijk dat werkzoekenden tijdens die contacten kunnen terugvallen op duidelijke rechten. Het ACV heeft daarom een ‘handvest’ geschreven met tien concrete basisrechten voor werkzoekenden. Het ACV voert nu campagne om deze rechten te laten opnemen in het handvest van de VDAB en om te zetten in wetgeving. Marc Peelman, verantwoordelijke voor de arbeidsmarkt- en werkzoekendenwerking bij ACV Oost-Vlaanderen, geeft meer tekst en uitleg bij dit handvest.
Lees meer
In mei vonden sociale verkiezingen plaats in alle ondernemingen met meer dan 50 werknemers. Het ACV bevestigt zijn status als grootste vakbond in Oost-Vlaanderen, dit zowel in het comité voor preventie en bescherming op het werk als in de ondernemingsraad. Het ACV bedankt iedere kiezer voor het vertrouwen in onze afgevaardigden.
Lees meer
Meer nieuws
Op afspraak
Werkende leden kunnen voor bepaalde dossiers op afspraak terecht bij het ACV-dienstverleningspunt.
Lees meer
ACV-brievenbussen
Snel documenten bezorgen aan ACV Oost-Vlaanderen? Maak gebruik van de ACV-brievenbussen. Je vindt ze overal in de provincie terug!
Lees meer

Vraag het aan ACV:

Vraag het aan ACV:

Online stempelen: veilig, makkelijk en snel

Volledig werklozen kunnen op elektronische wijze via socialsecurity.be hun controlekaart invullen en naar het ACV versturen. Ben jij ACV-lid en volledig werkloos? Vervang je papieren controlekaart door een elektronische. Online stempelen betekent minder verplaatsingen. Bovendien gebeurt de betaling veiliger én sneller. Probeer het! Lees meer...